Marcus Lindström,   Grundare & Styrelseordförande i Samtrygg Group AB

Marcus Lindström,

Grundare & Styrelseordförande i Samtrygg Group AB

Styrelseleordförande (född 1981), grunadare och ansvarig för affärsutveckling på Samtrygg. Invald i styrelsen från grundandet av företaget. Marcus var även medgrundare till Redbet Ltd. (publ) som handlas på OMF First North. Han har även varit försäljnings- & marknadsdirektör på Folkefinans

Vishal Nanda,   Styrelseledamot i Samtrygg Group AB

Vishal Nanda,

Styrelseledamot i Samtrygg Group AB

Styrelseledamot (född 1987), invald i maj 2017. Har en bakgrund som IT-entreprenör och är medgrundare till den digitala plattformen Servicefinder – som sedan 2016 helägs av Schibsted. Han har bland annat nominerats till årets marknadschef och utsetts till Supertalang av Veckans Affärer. Idag är han främst aktiv som ängelinvesterare.

 

Linda Hellqvist,   Styrelseledamot i Samtrygg Group AB

Linda Hellqvist,

Styrelseledamot i Samtrygg Group AB

Bernt Olof Gustavsson,   Styrelseledamot i Samtrygg Group AB

Bernt Olof Gustavsson,

Styrelseledamot i Samtrygg Group AB

Styrelseledamot (född 1980), invald maj 2016. Civilekonomexamen med inriktning på internationell marknadsföring. Linda Hellqvist är verksam inom e-handel och har gedigen erfarenhet av digitalt transformationsarbete samt digital kommunikation och e-handel, idag som Senior Director Global Digital på Oriflame Cosmetics. Tidigare bl.a. försäljningsansvarig på Google samt Sälj- och marknadsdirektör på Travelstart Afrika och mellanöstern. 

Styrelseledamot (född 1960),  invald i maj 2016. Verksam inom fastighetssektorn. Civilingenjör från KTH med fokus på fastighetsekonomi och Byggnadsingenjör med inriktning på anläggning. Tidigare verkställande direktör Coop Fastigheter AB och KF Fastigheter AB. Har varit anställd med olika typer av fastighetsuppdrag hos Fastighets AB Förvaltaren, Electrolux (publ) och Fastighets AB Viggen.